Zaterdagavond 6 januari

Doet jou team ook mee? VOL=VOL

Ouwe Kaas gaat verder onder een nieuwe naam: Harderwold Footgolf

 

   >

KD Website gaat verder onder een nieuwe naam: Heja Hoveniers

 

 >

7 Januari hebben we weer een fantaschtisch toernooi mogen spelen. In totaal hebben 13 teams tegen elkaar gestreden in 2 verschillende poules. Zie hieronder de finalisten van dit toernooi.

1ste: Atlas Lions
2de: Regiobank Dronten
3de: Knipscheer
4de: All Stars

Certion gaat verder onder een nieuwe naam: Poldervers

 

 >

Bosporus heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Groenrijk heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Klaree heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Hebbes heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Fris heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het seizoen.

Zie hieronder nog even de regels welke vanaf nu gelden.

  • Voor het zaalvoetbal moeten spelers een geldig coronatoegangsbewijs laten zien
  • Voor het zaalvoetbal geldt dat er na 22.00 uur nog wel gevoetbald mag worden
  • Sportcafe het Dok is open maar tot maximaal 22.00 uur
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open
  • Spelers die niet spelen moeten 1,5 meter afstand moet houden en bij het verplaatsen in de kantine of de sporthal een mondkapje op hebben
  • De spelers die niet spelen dienen uiterlijk om 22.00 uur de sportaccommodatie te hebben verlaten
  • Er mag publiek in de zaal bij wedstrijden tot maximaal 22.00 uur
  • Publiek zal worden gecontroleerd op een coronatoegangsbewijs bij de hoofdingang
  • Houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een ’avondlockdown’ voor verschillende sectoren, ook voor de amateursport. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om de competitie stil te leggen tot nader bericht.

Tijdens het teamleidersoverleg is er gesproken over de verplichting om scheenbeschermers te dragen volgens de richtlijnen van de KNVB. Er uitvoerig contact geweest met de KNVB met de vraag of we d.m.v. een aanpassing in het huishoudelijk reglement kunnen afwijken van deze maatregel. De uitslag is dat het dragen van scheenbeschermers verplicht is gesteld voor alle klassen binnen het wereldwijde voetbal en de vereniging aansprakelijk kan worden gesteld op het moment dat zich een incident voordoet met ernstige gevolgen. Uitzonderingen hierop zijn dus niet mogelijk. Dat betekent dat per direct het dragen van scheenbeschermers verplicht wordt gesteld door het bestuur van ASVD.

 

 

Jan Bakker gaat per direct verder onder een nieuwe naam: Peiman Auto's 

 

 >

 We mogen een nieuw team verwelkomen onder de naam Schmit Zonwering & Rolluiken

Grouttech heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Skullcandy Fc heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen.

ASVD/VR-1 heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen. Helaas heeft ASVD Zaalvoetbal hierdoor geen vrouwen team meer en ook geen team meer in de KNVB competitie.

RvdL Automotive heeft aangegeven dat ze niet meer zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Tijdens de persconferentie van 13 Oktober is aangekondigd dat de amateursport boven de 18 jaar opnieuw wordt stilgelegd. Voor onze competitie én trainingen betekent dit dat we per direct alle geplande wedstrijden opschorten tot er weer gevoetbald mag worden. Als bestuur houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en als er meer nieuws is dan informeren we jullie hierover.

Dit houdt ook in dat het teamleidersoverleg van oktober komt te vervallen. In november is de jaarlijkse ledenvergadering inclusief de verkiezing voor de nieuwe bestuursleden. De voordracht van de bestuursleden zal binnenkort aan jullie worden gemaild. Stel dat er nog tegenkandidaten worden aangemeld dan is dit mogelijk tot vlak voor de ledenvergadering. We onderzoeken de mogelijkheid om dit digitaal te laten plaatsvinden zodat we alle leden kunnen informeren en de mogelijkheid geven om hun punten aan te kunnen dragen.

Tot slot… Het bestuur realiseert zich heel goed dat deze corona-crisis kan leiden tot discussie over contributie, zaalhuur maar ook de noodzaak of we nu wel of niet moeten voetballen dit seizoen. Houdt in gedachten dat we dankzij jullie steun en vertrouwen een grote vereniging zijn geworden. We hopen dat we dit vertrouwen mogen vasthouden tot we onze competitie weer mogen hervatten.

We wensen jullie allemaal alle goeds toe en houdt rekening met elkaar. Blijf gezond en anders heel veel sterkte in deze moeilijke periode.