Welkom bij Sportvereniging ASVD Zaalvoetbal, een bloeiende gemeenschap van gepassioneerde zaalvoetballers gevestigd in het hart van Dronten. Sinds onze oprichting in 1978 hebben we een rijke geschiedenis van sportiviteit en toewijding opgebouwd, en we zijn er trots op om al meer dan vier decennia lang de vreugde van zaalvoetbal te delen met onze leden en supporters.

In de eerste dertien jaar van ons bestaan floreerden we onder de vlag van Omnisportclub ASVD, voordat we in 1991 onze eigen weg insloegen als zelfstandige zaalvoetbalvereniging. Sindsdien hebben we gestaag gebouwd aan ons eigen unieke erfgoed, gedreven door een onwrikbaar geloof in de kracht van teamwerk, discipline en sportiviteit.

Onze vereniging vormt het kloppende hart van de lokale zaalvoetbalcompetitie, waar talenten worden gevormd, vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. Met trots noemen we Sporthallen ’t Dok in Dronten ons thuis, waar we de opwinding en energie van het zaalvoetbal tot leven brengen op het veld.

Maar onze reis zou niet mogelijk zijn zonder de onschatbare steun van onze team-sponsoren, wier genereuze bijdragen ons helpen om onze visie te realiseren en onze gemeenschap te versterken. Samen vormen we een hechte familie, gedreven door een gedeelde passie voor de sport en een onvermoeibare toewijding aan excellentie.

Bij ASVD Zaalvoetbal geloven we in meer dan alleen winnen op het veld; we streven ernaar om een positieve impact te hebben op de levens van onze leden en de bredere gemeenschap. Of je nu een doelpuntenmaker bent, een fanatieke supporter of een trotse sponsor, je bent altijd welkom in onze familie.

Sluit je aan bij ons terwijl we samen bouwen aan een toekomst vol opwinding, prestaties en gemeenschap. Welkom bij de ASVD Zaalvoetbalervaring - waar passie het spel verandert en vriendschappen voor altijd worden gesmeed.

 

Bestuurssamenstelling

Voorzitter: Momenteel vacant

Secretaris: Met zijn uitgebreide ervaring en toewijding aan de vereniging, vervult Jelte Jan Oosterhuis met verve de rol van secretaris. Zijn vastberadenheid en organisatorische vaardigheden vormen een onmisbare schakel binnen ons bestuur.

Penningmeester: John Speerstra, onze penningmeester, staat bekend om zijn nauwkeurigheid en financieel inzicht. Met zijn gedegen expertise zorgt hij voor een gezonde financiële basis voor onze vereniging.

Ledenadministratie: Zhaiky Josefa, belast met de ledenadministratie, toont zich als een betrouwbare en toegewijde kracht binnen ons bestuur. Zijn zorgvuldigheid en aandacht voor detail dragen bij aan een soepel verloop van onze administratieve processen.

Scheidsrechters Coördinator: Martien Maurik, onze scheidsrechters coördinator, brengt zijn passie voor de sport en zijn organisatorische talent samen om ervoor te zorgen dat onze wedstrijden eerlijk en soepel verlopen. Zijn inzet voor de ontwikkeling van scheidsrechters is van onschatbare waarde voor onze vereniging.

Wedstrijdsecretaris: Met zijn gedrevenheid en organisatorische vaardigheden vervult Alexander Bruinewoud met verve de rol van wedstrijdsecretaris. Zijn toewijding zorgt ervoor dat onze wedstrijden zonder problemen worden georganiseerd en uitgevoerd.

Tuchtcommissie: Jeroen Kleis, als lid van onze tuchtcommissie, brengt zijn integriteit en rechtvaardigheidsgevoel naar voren om ervoor te zorgen dat de discipline binnen onze vereniging wordt gehandhaafd. Zijn vastberadenheid en eerlijkheid dragen bij aan een eerlijke en respectvolle sportomgeving.

Samen vormen zij het hart van ons bestuur, en met hun toewijding en expertise streven zij ernaar om de ASVD Zaalvoetbalvereniging naar nieuwe hoogten te brengen.

 

Ereleden

Binnen ASVD Zaalvoetbal worden uitzonderlijke individuen gevierd als ereleden, erkend voor hun buitengewone bijdragen aan onze vereniging. Voorgedragen door medeleden en goedgekeurd tijdens onze jaarlijkse algemene ledenvergadering, vertegenwoordigt deze erkenning de hoogste waardering die een lid kan ontvangen. Ereleden belichamen leiderschap, toewijding en altruïsme, en hun nalatenschap zal voortleven in de harten van onze gemeenschap. Laten we samen onze ereleden eren voor hun onschatbare rol in het vormen van de ASVD Zaalvoetbal. 


Wim Veldt
Gerard Mol
Coby Mol
John Speerstra
Gert-Jan Harpe